سلام خسته نباشید ماه پیش ۶دی پریود شدم .درضمن پنج ماهه زایمان کردم اونم سزارین بخاطر اینکه مجبورم لباسا ورختخوابهای بچه رو بادست بشورم ۲۴دی ی لکه بینی قرمژ تیره داشتم با کمر درد خیلی زیاد این ماه هم پنج روز دیرتر پزیودشدم ک تو این پنج روز همش تست زدم و جوابش منفی بوذه میخاستم علت لکه بینی رو بدونم ک ایا لانه گزینی بوده؟؟اخه پریوذمم همیشه ب موقع بوده امروز هم با کمردرد زیاد پریود شدم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ممنون . عزیزم بهتره روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید نگران نباشید شما باردار نیستید