دلخوری از همسر و خونوادش

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 140 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من 4 ماه عقدم 2 ماه عقد بودیم سر لجباز های من و بدخلقی با همسر یه دعوای ساده کردیم رفت خونشون گوشیشو خاموش کرد که بی سابقه بود یروز بعدش زنگ زدم منزلشان همسر خاستم مادرش سرد با من حرف زد طوریکه راضی نبود گوشی رو بده به همسر باهاش حرف زدم گفت دنیای من و تو فرق میکنه میخام طلاقت بدم من کلی التماس کردم تا بیای باهم حرف بزنیم خلاصه راضی شد اومد ما رفتیم مشاوره شکرخدا الان مشکل  حل شد از این دلخور و نمیتونم فراموش کنم که چرا به مادر و خواهراش مشکلمه نو گفته و بعد حتما اونا فهمیدن که من التماسش کردم و از این ناراحتم که چرا همسرم خیلی زود حرف طلاق زد مضطرب هستم و نمیتونم کارشو و حرفش فراموش کنم حرفش طلاق کارش گفتن به خونوادش الان .

پاسخ مشاور

مشاور پیش از ازدواج و زوج درمانی

دوست گرامی یکی از عوامل ازدواج موفق، متمایز و مستقل بودن از خانواده است. پس، بهتر است افراد تا می‌توانند مشکلات‌شان را به خانواده‌ها انتقال ندهند و بین خودشان حل و فصل کنند (و در صورتیکه به فرد سومی نیاز پیدا کردن که کمکشون کنه، حتماً باید غریبه و متخصص باشه) چون خانواده ها به علت پیوند احساسی عمیق با فرزندانشان معمولاً واکنش های سوگیرانه نشان می‌دهند و قضاوت ها ممکنست جانبدارانه باشد.
با این حال با نامزدتان با آرامش صحبت کنید (به دور از سرزنش یا انتقاد): عزیزم یک خواسته ای از تو دارم و برایم بسیار مهم است. ببین قراره ما سالهای طولانی در کنار هم زندگی کنیم و ممکنه تو این سالهایی که پیش رو داریم هم روزهای خوب داشته باشیم و هم روزهای بد، هم روزهایی داشته باشیم که احساس کنیم خیلی همو دوست داریم و یه روزهایی ممکنه از هم عصبانی بشیم و حس کنیم که از هم بدمون میاد و این نوسانات همیشه همراه زن و شوهر ها هست و طبیعیه.... ازت میخوام وقتی از من می‌رنجی یا از یکی از رفتارهام خوشت نمیاد به خودم بگی تا بازبینی کنم و برای حل و فصلش باهم تلاش کنیم......ولی اگر به خونواده هامون منتقل می‌کنیم اونها خواهی نخواهی برداشت های سوگیرانه می‌کنند و تصوریشون از ما مخدوش میشه.... ممکنه من و تو فردای همان روز بد با هم آشتی کنیم و همه چیز رو به فراموشی بسپاریم ولی خونواده هامون به این راحتی فراموش نمی‌کنن...

تجربه شما

ممنونم خانم مجلسی عزیز از لطفتون...ولی متاسفانه بجای اینکه این فراموش کنم این قضیه رو هر روز پررنگ تر جلو چشم من جلوه گری میکنه و باعث سلب آرامشم در کنار همسرم در هر مورد امیدوارم بزودی زود برگردم به حالت عادت بازم مچکرم از پاسختون

@💕mss.pink

ببینید اینکه از موضوعی نتونید عبور کنید و یک فکر رو مدام با خودتون نشخوار کنید موجب عصبانیت و افسردگی شما میشه و رابطه تون رو با همسرتون مکدر می‌کنه. در زندگی مشترک لاجرم بارها و بارها باید از یک سری مسائلی که برامون حل نمیشه عبور کنیم و رهاشون کنیم،....