بی توجهی همسر و دلخوری من

867 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام شوهرم اصلا ابراز علاقه نمیکنه براش آرایش میکنم لباس عوض میکنم اما حتی به خودش زحمت نمیده یک تعریف خشک و خالی بکنه بارها بهش گفتم به من توجه کن میگه الان فشار قسطا رومه اما بهانشه همیشه اینجوریه. من بچه طلاقم از هیچ کی محبت ندیدم بارها بهش گفتم من فقط ازت محبت میخوام بهم محبت کن اما انگار نه انگارش بعد مثلا یک کلیپ میبینه تا رنگو مدل لباس اون دخترو دقت میکنه بهش میگم این همه خودمو برات حاضر میکنم اما هیچ وقت ازم تعریف نمیکنی خوب بلدی از اینا تعریف کنی میگه چون میدونم تو حساسی روشون خوشم میاد روم غیرت داری و عصبانی میشی که اینجوری میگم به نظرتون باهاش چیکارکنم خیلی رنج میبرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
اينكه همسرتان با اينكه نياز شما را ميداند اما بي توجهي ميكند بايد علت ان ريشه يابي شود.بهتر است اصلا ضعف نشان ندهيد و در برابر تعريف و تمجيدها واكنش نشان ندهيد .اينكه اين مسائل را دست اويز ازار شما قرار ميدهند بهتر است شما هشيارانه اين دست اويز را از ايشان بگيريد .شما خواسته و نيازتان را گفته ايد حال زمان ان است كه ايشان تصميم بگيريد براي تجديد در رفتارشان .در برابر حرف هايشان كه غيرتي شدن و ...را دوست دارد با جديت و ارامش بدون خصومت بگوييد اين كار فقط ارتباطمان را كمرنگ تر ميكند.

تجربه شما

عزیرم همسر منم اینجوریه چه به خودم برسم چه نرسم براش مهم نیست ولی میگه دوستم دارم منم نمیدونم باهاش چیکار کنم

یه چند وقت به خودت نرس ببین چیکار میکنه

سلام

بدون قضاوت ازش بخواهید در حضور مشاوره انتظاراتش را بیان کند و ارزیابی شخصیت نیز لازم است

چه تلخ. شوهر منم منو نمیبینه. دریغ از یه دستت درد نکنه برای غذا.. یه نگاه پر محبت یه دست گرم.. اخلاق خوبم داره اما اینا منو ناراحت میکنه