دلخوری از همسر

با سلام

من همسرم رو خیلی دوست دارم ولی متاسفانه ی دلخوری ازش دارم که تمام ذهنمو فرا گرفته با وجود اینکه همین الانم خییلی خییلی دوسش دارم و حتی یک لحظه هم نمیتونم خودمو جدا از اون بدونم ولی چونکه اون موضوع یادم میاد واقعا نمیتونم ببخشمش . چیکار کنم خودم میدونم که زندگیمو دارم خراب میکنم ولی دست خودم نیست .

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست خوبم بسیار جای خوشحالی هست که زندگی زناشویی تون راضی هستید چون یکی از ستون های زندگی مشترک دوست داشتن وصمیمیت بین زوجین است .
توصیه میکنم مسئله که وجود دارد رو حلش کنید هم در واقعیت وهم در ذهنتون .اگر از این موضوع بگذرید ونادیده بگیرنش ممکن با دلخوری دوم وسوم و... دوست داشتنتون ورابط بینتون روتحت تاثیر قرار دهد.
با همسرتون واحساساتی که دارید دوستانه صحبت کنید .بگویید هنوز در مورد اون موضوعی که اتفاق افتاده دلخور هستید .این موضوع باعث می شود هم همسرتون آگاه بشوند چه احساساتی درون شما دارد می گذرد وپیامد اون موضوع چی بوده.وهم در آینده می آموزید درمورد مشکلاتی که پیش میاید به جای اجتناب کردن باهم گفتگو وصحبت کنید.
وبعداز آن روی افکار خودتون فوکوس کنید ببینید درریشه افکارتون چه چیزی هست که نتیجه آن احساس منفی است.افکارتون روی یک کاغذ بنویسید تا از ذهنتون خارج شود وبه روی کاغذ بیاید وسپس کاغذ رو دور بیندازید.
به این فکر کنید ممکن در آینده شما یه اشتباهی ازتان سربزند درآن موقع چه انتظاری از همسرتون دارید
به نکات مثبت زندگی تون بیشتر توجه کنید
واختلاف زناشویی وناراحتی بخش جدایی ناپذیر زندگی زناشویی است وبه خودی خود برای زندگی زناشویی خطرناک نیست اون چیزی که می تواند خطرناک باشد نحوه مواجهه شما با مشکلات است پس باروشهای ارتباطی وگفتگو صحیح مسائل رو حل کنید.

شاد وپیروز باشید