مصرف زینک پلاس همانیک

سلام من به مدت دوسال نیم هر روز صبح یه زینک پلاس شب قرص اهن هماتنیک خوردم برا ریزش مو عوارض مصرف این قرص چیه خیلی نگرام آیا باعث سرطان میشه؟ من باید چکار کنم خواهشا کمکم کنید. مشکلی هم حس نمیکنم تا الان از عوارض قرص فقط سیاه شد رنگ مدفوع بعضی وقتا. عوارضش چیه من بدون دستور پزشک مصرف کردم دوسال نیم الان یک ماه قطع کردم باید چکار کنم ؟

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.
اگرچه مصرف طولانی مدت به صورت سر خود اصلا درست نیست  ولی همین که قطع کرده اید خوب است. بهتر است یک آزمایش چکاپ کامل انجام دهید و نتایج را به من گزارش نمایید.
دکتر پیام فرح بخش