با سلام، در صورت داشتن سابقه ابتلا به دیابت بارداری، چقدر احتمال دارد در بارداری بعدی نیز دچار دیابت بارداری بشوم؟ با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با سلام، ضمن تشکر از طرح این پرسش، در پاسخ باید گفت احتمال اینکه شما در بارداری بعدی هم مبتلا به دیابت بارداری شوید وجود دارد. اما جای نگرانی نیست، کافی است به چند نکته مهم توجه کنید. اگر قصد بارداری دارید، در صورت اضافه وزن و چاقی حتما قبل از بارداری آن را برطرف کنید. زمانیکه باردار شدید در اولین ویزیت به پزشک خود حتما اطلاع دهید که در بارداری قبلی مبتلا به دیابت بارداری بوده اید. اگر در حال حاضر باردار هستید حتما به تغذیه سالم، فعالیت بدنی و وزن گیری صحیح در این دوران توجه داشته باشید. در صورتیکه پزشک برای شما دارو کاهش دهنده قند تجویز کر د حتما مصرف کنید. به یاد داشته باشید احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 در آینده در افرادیکه سابقه ابتلا به دیابت بارداری داشته اند بالا می باشد. لازم است برای پیشگیری از دیابت نوع 2 لازم است با اصول کنترل وزن، فعالیت بدنی، تغذیه سالم و روشهای پیشگیری از دیابت بیشتر آشنا شوید. همچنین توصیه می کنیم برای دریافت آموزش و اطلاعات کامل در مورد پرسش مطرح شده، در دوره های "پیشگیری از دیابت " (دوره پیشنهادی) انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک شرکت نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی رایگان و آگاهی از تاریخ و زمان کلاس ها انجمن اطلاع رسانی دیابت گابریک از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 الی 17 و پنجشنبه از 9 الی 13 با شماره 82433-021 داخلی 1 تماس بگیرید. در ضمن شما می توانید با عضویت در کانال تلگرام انجمن به آدرس https://telegram.me/gabric (@gabric) به صورت روزانه اطلاعات مربوط به اصول سبک زندگی سالم برای پیشگیری از دیابت و کنترل قند خون را دریافت نمایید. شما همچنین می توانید با مراجعه به وب سایت انجمن به آدرس www.gabric.ir از آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به کنترل دیابت و نیز فعالیت های انجمن، مطلع شوید. ما در گابریک تلاش می کنیم تا هیچکس به علت نا آگاهی و نا امیدی، دچار عوارض تلخ دیابت نشود.