سلام من هفته ی 6 بارداری هستمو مشکل پرکاری تیرویید دارم پزشک متخصص غدد روزی 2 عدد قرص پروپیل تیواوراسیل تجویز کرده من خیلی نگرانم ایا تاثیر بدی روی جنین نداره؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید ضرر مشکل پرکاری تیروئید شما به مراتب خیلی بیشتر از مصرف دارو است پس استرس نداشته باشید و طبق دستور متخصص غدد دارو هایتان را مصرف کنید تاثیر بدی برای جنین شما ندارد