قرص بوپروپیون در شیردهی

سلام، من قبلا داروی بوپروپیون مصرف می کردم، در بارداری قطعش کردم،الان دوباره دچار همون حالت بی انرژی بودن و خستگی و کمبود میل جنسی شدم، می خواستم بپرسم می تونم دوباره دارومو شروع کنم؟ من پسرمو شیر می دم و نگرانم که مصرف این دارو در شیردهی خطر داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است در شیردهی استفاده نشود .

برای افزایش میل جنسی عصرها یک قرص ماکا بخورید .

علایم شما مربوط به خستگی شیردهی و کم خوابی ها و احتمالا افسردگی خفیف است .