من هفته ی 6 بارداری هستمو مشکل پرکاری تیرویید دارم پزشک متخصص غدد روزی 2 عدد قرص پروپیل تیواوراسیل برای من تجویز کرده توی این شش هفته بارداری من قرصی مصرف نکردم آیا ممکنه مشکلی برای جنین بوجود اومده باشه؟من خیلی نگرانم ایا ممکنه عارضه ای براش به وجود اومده باشه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نگران نباشید از امروز داروها را مصرف کنید بعد با مشورت پزشکتان دوباره آزمایش مجدد بدهید