مشکلی در مورد رابطمون داریم ک کات خوبه

سلام روز بخیر من یک مشکلی دارم تو رابطم من و پارتنرم همو خیلی دوست داریم اما مصلا موقعیت مکانی خونه و یکم حس میکنم اخلاق من دیگه باعث شدت از هم بخایم برای ارامش جدابشیم من خیلی هنو دوسش دارم ولی نمیدونم چکاری درسته میشه یکی بیاد برای راهنمایی بیشتر توضیح بدم نیاز بت کمک دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل برنامه نویس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی توضیحات شما نامفهوم هست برای من.برای آرامش هم جدا شوید جمله ای بس تامل انگیز است ...برای جدایی علت هایی وجود داره خوشحال میشم برام بنویسید و کامل توضیح دهید دلایل و مشکلات رو و اینکه هدفتون چی هست و نارضایتی ها را برایم بازگو کنید.