ازدواج

سلام.شخصی که از نظر عاطفی درگیر شخص دیگه هست،ازدواجش صحیحه؟

ممکنه بعد از ازدواج معشوقش روفراموش کنه؟یا وضع بدتر میشه؟

خواستگارم شرایطش نسبتا خوبه اما ظاهرش به دلم ننشست

و هنوز با شخص عاطفیم یه ارتباطی دارم و میدونم که دوستم داره.هرچند شرایط برامون سخته.اما خانوادم اصرار به ازدواجم با خواستگارم دارن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
سوال اول شما: قطعا چنین ازدواجی صحیح نیست بلکه به بن بست خوردن است.
سوال دوم شما: بعد از ازدواج هیچ چیزی فراموش نمی شود وضع به احتمال زیاد به سمت سخت تر شدن و پیچیده شدن پیش خواهد رفت.
قطعا بعد از ازدواج هیچ اتفاق خاصی قرار نیست بیفتد با ازدواج قرار نیست احساسات از این رو به آن رو شود، قرار نیست به یکباره عاشق شویم.
قطعا با اصرار دیگران ممکن نیست که ازدواج و ارتباطی سالم ساخت.
حتما به خودتان فرصت دهید فعلا موضوع خواستگار را به تعویق بیندازید بر سر ارتباط عاطفی خود بیشتر بررسی داشته باشید و حتما از یک روانشناس کمک بگیرید.