ترس و دلگرفتگی باعث شده از خونم فراری بشم

من بعد از ازدواج از تهران به کاشان رفتم و ۶ سال و نیم زندگی کردم و بخاطر تنهایی و رفتارهای سرد و لجبازی شوهرم دچار افسردگی شدم جوری که فقط نشخوار ذهنی داشتم و دایم گریه میکردم و نمیتونستم بخاطر داد و بیدادی بودنش مشکلاتم یا حرفای دلمو بهش بگم و توخودم میریختم سه سال اقدام به بارداری ناموفق و مشکلات مالی و...

شوهرم بالاخره انتقالی گرفت و به کرج اومدیم و به خاطر کم بودن بودجه ای که داشتیم چند خونه خوب دیدیم و کسری این بودجه جور شد و البته منم تا حدودی کمکش کردم یک چهارمشو من دادم از طلاهایی که برای سیسمونیم خانوادم بهم داده بودن تا بچه دار بشم. اما شوهرم فقط بخاطر اینکه زود تمومش کنه و جابجا بشیم عجله کرد و یه خونه لوله ای  شکل اجاره کردیم که ساختمون پوکیده و تاریک و دلگیر

چندبار به شوهرم گفتم عجله نکنیم فقط داد و بیداد کرد که همین خوبه

من اوایل که اومدم تو خونه تپش قلب گرفتم و فشار بالا ،کلاس رقص و کلاس ارایشگری و مهمونی و پیاده روی و ... کردم ولی خوب نشدم

جوری شدم که دیگه از مترو هم میترسم و هرجای تاریک میترسوندم و فرار میکنم و الان چند شبه تو خونم نمیتونم دیگه بمونم قلبم گرفته و رگهای گردنم میسوزن و ترس تمام وجودمو میگیره وقتی تو خونمم

شوهرمو زندگیمو ول کردم اومدم خونه مامانم

اونم فقط بهم میگه بی منطق حرفت و درکت نمیکنم

الان چیکار کنم که نه دلم راضی میشه برم خونه و نه شرایط جابجایی داریم تا ۶ ماه دیگه

روانپزشک رفتم فقط یه عالمه داروی اعصاب داد که نخوردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

با توجه به شرحی که از شرایط خودتان پس از ازدواج دادید به نظر می رسد استرس های متعددی که تجربه کرده اید و احساس ناتوانی از تغییر شرایط منفی موجود و حس درماندگی باعث شکل گیری افسردگی در شما شده است
تغییر محل زندگی به تنهایی می تواند باعث استرس و تلاش جهت انطباق با شرایط جدید شود. اینکه به خاطر مجموعه شرایط پیش آمده باید در خانه ای زندگی می کردید که به محیط و ساختار شکلی و ظاهری آن حس بدی داشتید استرس شما را تشدید کرده است. به نظر من می رسد که حالاتی که تجربه می کنید شبیه به ترس از مکان های بسته است. افرادی که این ترس (فوبیا) را دارند زمان که در فضاهای تنگ، بسته، خفه و یا یک اتاق خیلی شلوغ قرار می گیرند احساس اضطراب شدید و ناراحتی را تجربه می کنند. معمولا افراد این حس را فضاهای بسته  مانند تونل ها، آسانسور، قطار و مترو و هواپیما تجربه می کنند. برخی افراد مانند شما این حس را در محیط هایی که حس قدیمی بودن، تنگ و تاریکی و بسته هستند نیز تجربه می کنند.

توصیه می شود با توجه به تعدد منابع استرس و به خصوص ضرورت درمان اضطرابتان از کمک مشاور استفاده کنید.‌ زمانی که میزان اضطراب به حدی زیاد می شود که زندگی روزمره و کارکردهای شخص را تحت تأثیر قرار می دهد، حتما باید برای درمان اقدام کرد. رویکردهای درمانی متعددی برای اختلالات اضطرابی وجود دارند که کارآمدترین آن ها درمان شناختی- رفتاری، مراقبه و تمرین های تنفسی هستند.
در نظر داشته باشید که برخی مشاوران و کلینیک ها برای افرادی که محدودیت مالی دارند، تعرفه های کمتری را درنظر می گیرند.