پشیمونم

سلام 9ساله ک ازدواج کردم و یه بچه چهار ساله دارم تو همه این مدت شوهرم همیشه بهم خیانت میکرد بهم توجه نمیکرد و پول تو جیبی بهم نمیداد اخرین بار و اولین باری ک موهامو ارایشگاه رنگ کرد روز عروسیم بود هیچ وقت بهم توجهی نداشت و همه پولاشو خرج زنای دیگه میکرد.بخاطر نداشتن پشتوانه خوب مجبور بودم تحمل کنم سکوت کنم .دلم خاکستر شد از بس سوخت .حدودا 5ماه پیش داخل فضای مجازی یه آقایی مدام مزاحمم میشد بلاکش میکردم باز پیج میزد پیام میدا یه روز دلم گرفته بود جوابشو دادم ک ای کاش جواب نمیدادم و دوستی ما از اونجا شروع شد بعد یه مدت شوهرم ک داشت چکم میکرد متوجه پیامکا شد ک با یکی حرف میزنم .کتکم زد و حرفای خیلی زشتی بهم زد ابرومو پیش خانوادم برد میدونم حقم بود نباید این اشتباهو میکردم . حالم از خودم بهم میخوره.الان 3ماه میگذره ک من با اون اقا تموم کردم ولی شوهرم باورش نمیشه هر روز بلند بلند فوشای خیلی زشتی بهم میده الانم میگه طلاقت میدم .چیکار کنم طلاقم نده میترسم از بی ابرویی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

این زندگی فرو ریخته برای هردو بیهوده است.تا زمانی شما میتوانستید با قدرت عمل کنید که اشتباه ایشان را نکرده بودید.بنده در جایگاهی نیستم شما را قضاوت کنم انسان در شرایط یآس و ناتوانی غیر قابل پیش بینی هست.این رامیدانم که اگر شما این اشتباه راهم نمی‌کردید ایشان شمارا نمی‌خواست و در جایگاه همسر برایشان نبودید.چراکه ایشان دنبال.  زندگی سالم و روابط زناشویی نیست و عادت کرده به خراب خوری!!!
در نتیجه تصمیم گیری درست کنید وقتی هردو در این زندگی نیستید.