ادعای ضرب و شتم خلاف صورتجلسه پاسگاه

سلام

بنده با همسرم مشاجره ای داشتم که بعداز امدن مامورین ۱۱۰ قضیه ختم شد و صورتجلسه هم تنظیم شد اما حرفی از ضرب و شتم خانمم توسط بنده اون شب اصلا به میان نیومد چون همچین اتفاقی نیفتاده بود

اما یکی دو روز بعد همسرم به پاسگاه مراجعه و ادعا کرده که دستش شکسته و من این کارو کردم

ایا ملاک صورتجلسه اولیه نیست؟

مامورین هم اقرار کردن که اون شب خانم بنده صحیح و سالم بود

چجوری ممکنه بهش نامه پزشک قانونی داده باشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت مرد شغل مربی اموزشگاه رانندگی وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام وقت بخیر
1. ملاک تصمیم و نظر دادگاه معمولا گزارش اولیه پلیس هست
2. اگر در گزارش اولیه گزارش درگیری و ضرب و شتم شده باشد قرینه ای هست بر وجود درگیری و تایید گزارش پزشکی قانونی
3. اگر مامورین حاضر در محل حادثه حاضر به ادای شهادت در دادگاه باشند نظریه پزشکی قانونی اعتبارش کم می شود
4. صرف وجود نظریه پزشکی قانونی دلیل بر ضرب و جرح از جانب شما نیست ولی در صورت وجود دعاوی متعدد یا سابقه مشاجره حتی لفظی بین شما که از طریق تحقیقات نامحسوس و از همسایه ها انجام می شود قرینه بر وجود احتمالی ضرب و جرح دارد و امکان محکومیت شا هست
موفق باشید