ادعای همسر برای طلاق

سلام خدمت مشاور محترم سوالی خدمتتان داشتم من 7 سال قبل با آقایی نامزد کردم به صورتی که بینمون صیغه محرمیت خوندن بعد از مدتی صیغه رو پس خوندیم یک سال بعدش با همسر فعلیم ازدواج کردم موقع خواستگاری گفتم من نامزد داشتم و بهم زدم ولی لفظ صیغه رو به کار نبردم و ایشون هم گفتن مشکلی نداره و ما ازدواج کردیم حالا بعد 6 سال دچار اختلاف شدیم و الان قصد جدایی داریم همسرم ادعا میکنه که شما به من دروغ گفتین تو شوهر داشتی و من شاهد میارم که صیغه بودی و این حرفا به نظرتون با این ادعا میتونه منو محکوم کنه و برای من تو دادگاه مشکل پیش بیاره؟ چون من الانم نگفتم محرم بودیم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام، صرفنظر از ساده نبودن اثبات ادعای طرف، صرف سابقه وقوع عقد موقت دلیل بر جرم یا فسخ نکاح شما تلقی نمی شود ، مگر عدم باکره بودن در حین عقد و کتمان آن به اثبات برسد که از موارد تدلیس در ازدواج شناخته می شود .
موفق باشید