برادر همسرم ادعا میکنه که نصف اموال همسرم برای اونه .در صورتی که همسرم مرد خودساخته ایی و بدون کمک کسی به این دارایی رسیده .برادر همسرم ازش شکایت کرده و ادعا میکنه که این اموال برای پدر همسرمه و چون پدر همسرم از پول و دارایی که سهم همه برادران بوده به ما کمک کرده پس نصف دارایی ما باید برای اون باشه ؟

ما باید چیکار کنیم ؟این ادعا درست هست ؟میتونه از ما شکایت کنه و برای ما دردسر درست کنه یا نه ؟

ما چه جوری قضیه رو پیگیری کنیم از چه راهی ؟ببخشید طولانی شد .پیشاپیش از پاسخگوییتون ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. دو حالت وجود داره اول اینکه اگر پدر همسرتان زنده باشند و ادعای برادر همسر شما درست باشد این پدر همسر شما هست که می تواند ادعایی مبنی بر مطالبه یا هر ادعای مالکیتی کند و هیچ ارتباطی به برادر همسر شما ندارد در ثانی باید دید این اموالی که مدعی آن هستند به چه صورت به همسر شما منتقل شده است و اگر از باب صلح باشد قابل بازگشت نیست.

2. اگر پدر همسر شما در قید حیات نباشند در این حالت نیز چون کشف قصد انتقال اموال احتمالی که به همسر شما منتقل شده امکان پذیر نیست و از پدر به فرزند بوده و هیچ قرار داد احتمالی نیز در بین نیست می توان از این انتقال به صلح تلقی کرد و در این حالت نیز چیزی عاید برادر همسر شما نمی شود. مگر این که همسر شما اقرار کند صلح نبوده که در این حالت عین یا خود اموال یا مثل یا قیمت ان باید به ورثه برگردانده شود.

3. در حال حاضر شما نیاز نیست هیچ گونه اقدامی انجام دهید و در صورت طرح دادخواست یا شکایت باید پاسخگو باشید که عرض کردم.

4. در صرت طرح شکایت یا دادخواست حتما با وکیل اقدام کنید.

موفق باشید