کسی هست که خودش و خانوادش از همسرش و خانواده همسرش مذهبی تر بوده باشن؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز گویا قصد داشتید این سوال رو با کاربران به اشتراک بگذارید برای ارتباط با کاربران باید در تبادل نظر سوالتون رو مطرح کنید بخش پرسش وپاسخ برای ارتباط با کارشناسان هست و سوالات برای کاربران قابل مشاهده نیست که پاسخگو باشند اگر سوالی از کارشناسان ومتخصصین داشتید میتوانید در این قسمت مطرح کنید موفق باشید