ارتباط نامزدم با اقوام قبلی همسرش

سلام. نامزد من دو سالی میشه که جدا شده اما همچنان با بردار زن سابقش در ارتباطه و گاهی خونه برداره هم میره. و من با این  رابطه مخالفم. چند بار به خودش گفتم فکر میکنه من از ارتباط دوبارش با اون خانوم میترسم. اما اصلا همچین فکری نمیکنم

ولی دلم نمیخواد باهاشون در ارتباط باشه. من به خودشم گفتم هر انسانی یه گذشته ای داره اما وقتی یه رابطه جدید شروع میشه باید گذشتشو تموم کنه. حالا به نظر شما من چیکار کنم که ایشون هم دلخور نشند؟! چون خیلی با برادره دوست و رفیقه

به نظرتون اجازه بدم رفت و آمد کنه باهاشون؟! یا اگر خودمم رفت و آمد کنم مشکلی نداره؟! یا کلا مخالفت کنم؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
این مساله کاملا شخصی است و بنده نمی توانم از نظر حرفه ای بطور مستقیم به شما راه حل بدهم. تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که با دادن اطلاعات شما را در گرفتن تصمیم صحیح یاری کنم.
بطور کلی خواسته شما یک درخواست غیر منطقی نیست. اینکه می فرمایید چه کاری انجام دهید تا ایشان دلخور نشوند باید عرض کنم در رابطه با این موضوع دلخوری ایشان ملاک نیست بلکه رضایت شما ملاک است و باید به آن توجه شود. شما از این ارتباط ناراضی هستید و احساس بدی دارید. از طرفی ایشان با دوست خود صمیمی هستند و این دوستی قدیمی است. در نتیجه بهترین راه این است که یا این شرایط را همانطور که هست بپذیرید و در نظر داشته باشید که هیچ تغییری قرار نیست اتفاق بیوفتد و ایشان به کار خود ادامه خواهند داد و این شما هستید که تعیین می کنید آیا می خواهید با این شرایط ادامه دهید یا خیر.اگر می توانید این مساله را بپذیرید درباره تغییر رویه ایشان هیچ تلاشی نکنید به این دلیل که شما کنترلی بر رفتار دیگری ندارید و تنها روی انتخاب های خود کنترل دارید.
و یا این که این مساله برای شما قابل پذیرش نیست که در این صورت با جدیت اما بدون غر زدن و گلایه کردن ابتدا احساس خود را نسبت به این ارتباط به او بگویید و سپس بفرمایید که برای شما پذیرش این ارتباط به هیچ عنوان قابل تحمل نیست و برای ادامه رابطه نیاز به بررسی و فکر بیشتری دارید.
در صورتی که این مساله برای شما تبدیل به یک بحران در رابطه شده است حتما با یک روانشناس بصورت حضوری مشاوره کنید.
شاد و پیروز باشید.