ناامیدشدم حس تحقیر دارم

سلام.هر کاری میکنم هر چقدر تلاش میکنم شکست میخورم.جوری که دیگه میترسم کاری رو شروع کنم. کلا انگار بدشناسم.از طرفی مهربونم و این باعث شده سالها ازم سواستفاده بشه حتی طلامو فروختم همسرم ماشین بخره کلا از همه چی گذشتم جوری که اگه الان چیزی بخوام میشه زیاده روی.خیلی حس پشیمانی دارم از خودگذشتگی هام.ضعیف و ناامید شدم اعتماد بنفسمو از دست دادم.پدرشوهرم اینا همش با فرق گذاشتشون کلی دلمون رو شکوندن .و گفتن باید شما سطحتون پایین تر باشه... ولی بازم شوهرم طرف اونا رو میگیره. ولی من الان چیکار کنم که بتونم قوی باشم بتونم مشغول باشم و برام بقیه اهمیت نداشته باشن.چطور اعتماد بنفسمو بدست بیارم.چطور قلب شکستمو ترمیم کنم.یه پسر ۸ ساله دارم و خیاطم.بااینکه کارم عالیه ولی اعتماد به نفس جذب مشتری هم ندارم.گاهی پشیمون میشم و میخوام کارمو ول کنم و فقط پنهان بشم یا برم جای دور

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خیاط وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ تلاش های شما بسیار نیک و پسندیده بوده است چرا که شما برای حفظ زندگی و ارتباطتان سعی و تلاش بسیاری کرده اید و این جای تقدیر از شما را دارد.
ابتدا لازم هست تا به این نکته هم توجه داشته باشید که در این بین که تلاش هایی برای اطرافیان می کنید خودتان را از یاد نبرید شما انسان شریف و مهمی هستید که لازم هست تا خودتان به درک این موضوع پی ببرید.
اینکه دیگران چه می گویند و یا چه می خواهند اهمیت ندارد اینکه شما چه می خواهید و برای رسیدن به اهداف تان چقدر تلاش
می کنید این است که مهم است شما حرفه ی خیاطی را می دانید که هر کسی نمی داند.
اینکه فرمودید خواسته تان قوی بودن است این یک بازتاب انرژی و کلام مثبت برای شما ست همین که من قوی هستم پس می توانم از پسش بر بیایم خیلی چراغ های خاموش را برای شما روشن می کند و شما را از تاریکی ها می رهاند.
بر روی عزت نفس یعنی دوست داشتن خودتان و اعتماد به نفس اینکه شما توانمند هستید کار کنید و شروع از اینجاست که حرف و نظر دیگران برای شما اهمیت نداشته و تصمیم گیرنده زندگی تان شما هستید.
*مطالعه کنید
*ورزش کنید یوگا و مدیتیشن هم عالی است
*هدف گذاری کنید
*اهدافتان را بنویسید و با خودتان مرور کنید