باهمسروفرزندانم بداخلاقی میکنم شرایط مالی خوبی ندارم نگران آینده فرزندان هستم به رفتارهایی پسر ده ساله ام ایراد میگیرم

نا امید شدم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

در مواجه با مشکلات متحمل تر باشید و صبورتر برخورد کنید. بدرفتاری شما با همسر و فرزندانتان مشکلی را حل نمیکند بلکه باعث بوجود آمدن مشکلات جدی دیگر برای شما و خانواده نیز میشود.
فضای خانه را برای همسر و فرزندان خود آزاردهنده نکنید. اکثر خانواده ها با مسائل مالی و اقتصادی درگیر هستند.
سعی کنید برای رفع مشکلات به فکر راه حل‌ باشید و حساب شده عمل کنید.