تجاوز و ایدز

سلام وقتتون بخیر

 من نزدیک ۷ سال پیش بهم توسط دو نفر تجاوز شد متاسفانه از ترسم به کسی نتونستم بگم حالا بخاطر شرایط  خودم و.. و حتی اونقدر اطلاع کافی نداشتم ازینکه ممکنه بیماری هایی بهم انتقال پیدا کنه

الان بعدنزدیک ۷ سال هیچ علائم از ایدز یا هپاتیت و... نداشتم

    .زخم یا تب یا بیماری شبیه انفولانزا سیستم ایمنیم قویه و فقط از دیگران سرماخوردگی میگیرم خودم نه

 ولی خیلییییی خیلی مترسم و هر لحظه با  استرس زندکی کردم من هی خودم خودمو چک میکنم ازینم ک برم ازمایش بدم  بدتر میترسم چون حس میکنم پیامکی برای خانوادم ارسال میشه ((چون تا دکتر میرم حتما پیامکش میره براشون)) و اونا اصلا اطلاعی ندارن .من از یکی از کسانی که این ازمایشو دادن و توی بیمارستان کار میکردن یبار بهشون گفتم گفتن احتمال انتقال این ویروس خیلی کمه بعد ازمایش فهمیدم ولی افراد رو میترسونن تا زودتر به ازمایش برن دلم میخواد اینو باور کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نیاز به اقدام خاصی ندارید . بیماری خاصی نگرفته اید چون در این چند سال مشکلی نداشته اید . بنابراین جای نگرانی نیست .