سلا مامانای مهربون من عضو جدید هستم و خیلی خوشحالم از داشتن کلی دوست عزیز😊 تقریبا 10 روزه زیر دلم درد می کنه (درد پریودی) و دلم هم ورم کرده، تکرر ادرار هم دارم و خیلی نشستن باعث میشه کمردرد شم و دل دردم بیشتر شه😢 تقریبا 6 ماه ازدواج کردم و هیچ تجربه ای ندارم و نگرانم ممنون میشم کمکم کنین و نظرتون رو درباره دلیل این مشکلم بدونم😘😘😘
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز شما سوالتان را باید در تبادل نظر از مادران بپرسید قسمت پرسش وپاسخ برای جوابدهی کارشناسان به سوال شما هست من سوال شما رو به بخش زنان ارجاع میدم ولی برای اینکه با مادران سوالتون رو مطرح کنید به قسمت تبادل نظر برید