خانم دشتی نامزدم همه موافق و خوشحالن مشکل فقط با مادر شوهرمه همسرمم طرف مادرشه میگه تو بچسب بهش ولی وقتی جواب سلام منو به سردی و با اکراه میدن من چطوری میتونم سر حرفو باز کنم حتی بهشون میگم خیلی ممنون بابت میوه حتی جواب نمیده بگه خواهش میکنم یا بفرما بخور
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز رفتار مادر همسرتون بخاطر عدم شناخت ایشون از شما هست با برخورد محترمانه ای که دارید سعی کنید دیدگاه ایشون رو به خودتون تغییر بدید از ایشون پیش همسرتون شکایت نکنید چون اوضاع بدتر میشود . بسیاری از این رفتارها بخاطر این است که شما در دوران نامزدی به سر میبرید . به مناسبتهای مختلف کادو بخرید وقتی در منزلشان هستید سعی کنید صمیمی رفتار کنید ولی سعی نکنیداین صمیمیت بیش از حد وافراطی باشد حریم ها رو حفظ کنید موفق باشید