بخشش مهریه به خاطر خوشحالی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .ما یک سال نامزديم يعنی عقد نكرديم ولی نامزدی گرفتيم. پدرم قبل از خواستگاری گفتن ٨٠٠ تا مهريه اگه قبول نكنن نيان، ولی ايشون بخاطر عشقشون قبول كردن و تو اين يک سال من ديدم كه چقد اذيت شدن و همش اين مسئله براشون معضل بود،تا زمان عقدمون كه شد گفت نميتونم عقد كنم ميترسم سر اين موضوع مهريه هم هر وقت زن درخواست كنه بايد بدم و از اين حرفا (البته دعوامون شده بود و ميترسيد)

گير داده بود يه مدت كه ببخشش يا تعدادشو كم كن و از اين حرفا

ولی بعد كلی كلنجار رفتن من گفتم بيا نصف نصف كنيم ٤٠٠ تا عندالمطالبه ٤٠٠ تا عندالستطاعه،باورتون نميشه چقد خوشحال شده و چقد ازم ممنون،ميگفت فقط ميخواستم مطمئن باشم كه دركم ميكنی و از اين حرفا

حالا من نميدونم كارم درست يا نه،از طرفی ميگم نكنه بابامو با اينكار خورد كنم،از طرفی اگر بفهمن باهام برخورد ميكنن و نميخوام بفهمن،از طرفی ميگم گناه داره خوشحال باشه، نميدونم كارم درسته يا نه،ميشه كمكم كنين

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
کار درست و غلط نداره .مهریه هدیه ای از سوی زوج به زوجه هست و باید طبق توافق دو طرف تعیین بشه .و این باور غلط که پشتوانه خانم هست کاملا بی معناست .خدایی نکرده اختلافی پیش بیاید که به طلاق برسه مهریه چه کاری میتونه انجام بده ؛اما اگر زندگی با عشق و تفاهم شروع بشه تضمین بالاتری هست .موفق باشید

تجربه شما

نظر من به عنوان یه خانوم و خواهرت اینه که سکه واقعا بدرد نمیخوره به نظر من مهریتو اینطوری کن صد و چهارده تا سکه و شرط ضمن عقد کن که هر موقع خونه خرید بلافاصله سه دنگشو به نام تو کنه ..

اینطوری هم عادلانه تره ...هم دختر که تو باشی دستت بیشتر پره و پشتت گرمه...البته بنظرم قبلش با پدرت مشورت کن و بعد به نامزدت بگو به خاطر تو این کارو کردم...

اگه هم خواستی همون کاری که خودت گفتیو انجام بدی...برای اینکه هم پدرتو خورد نکرده باشی هم عشقتو ثابت کنی به نامزدت بگو که پدرت کوتاه بیا نیست ولی با کلی صحبت قانعش کردی به خاطر نامزدت