با سلام من متاسفانه بعد از کلی خوشحالی متوجه بارداری پوچ شدم که خود به خود تو هفته 7 به خونریزی افتادم و دفع شد ، چند تا سوال داشتم ، دکترم گفته بعد از سه ماه مجدد می تونم اقدام کنم انشالله ، چه میشه کرد که اینبار بارداری سالم داشته باشم به امید خدا ؟ بعضی ها میگن کمرت سسته این صحت داره ؟ چه راهکارهایی برای تقویت بدن هست ؟ ایا نیاز به روان درمان در موقعیت کنونی کمکی به رفع استرس من داره ؟ دکتر فقط اسید فولیک 5 داده همین کافیه ؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام بهتر است به توصیه پزشک تان عمل نمایید و خونسرد باشید. در صورتیکه برای کنترل اضطراب و استرس نیاز به کمک روانشناس دارید می توانید به وی مراجعه نمایید.