زندگی با مردی که مشکلی جنسی نداره ولی میلی به رابطه نداره

سلام خانم دکتر عزیز،من و شوهرم ۱۰ سال هست که ازدواج کردیم و ۸ ساله زیر یک سقف زندگی می‌کنیم،ایشون از نظر جنسی هیچ مشکلی نداره ولی از وقتی عروسی کردیم تو این ۸ سال هر بار من ازش رابطه خواستم،من زن آرومی هستم ولی انقدر ازش تقاضا کردم و جواب رد شنیدم که حالم از خودم بهم میخوره،از نظر ظاهری و نظافت هیچ مشکلی ندارم تلاش میکنم همیشه آراسته باشم و خوش صحبت با ایشون ولی انگار خودش و کنترل میکنه که رابطه نداشته باشه انگار من حرومم براش،الان ۳ سالی هست که ما شاید ماهی ۱ بار رابطه داریم من ۲۸ سال و ایشون۳۵ سالشون هست،ایشون حتی تو خواب هم .... میشن و دوش میگیرن ولی با من کاری ندارن الان یک سال هست به روانشناس مراجعه کردیم و هردو دارو هم میگیریم ولی مشکل ما ریشه داره یعنی از ۵ سال پیش که دخترمون بدنیا آمد ایشون رختخوابش رو از من جدا کرد و وقتی هم که باهم رابطه داریم من هیچ شور و شوقی تو ایشون نمیبینم و این من رو آزار میده نمیدونم باید چیکار کنم چون اصلا مشکل نعوذ ندارن ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی

سلام
دوست گرامی، علت تشخیص توسط روانشناس و مصرف دارو را نفرمودید.چرا هردوی شما دارو گرفتید؟ آیا توسط یک سکسولوژیست ویزیت شدید؟ همچنین نفرمودید قبل از تولد دختر عزیزتان روابط چطور بود؟ و بعدا تغییرات ایجاد شد؟ بهرحال برای عدم تمایل یک زوج به برقراری رابطه جنسی دلایل مختلف زیادی وجود دارد که الان بنده اشاره نمی کنم چون هنوز همسر بزرگوارتان را ویزیت ننمودم و ممکن هست برای شما ذهنیت ایجاد گردد. بنابراین توصیه می گردد برای مشخص شدن علت دقیق و رفع آن توسط یک روانشناس یا سکسولوژیست مشاوره تخصصی بگیرید. با آرزوی بهترین ها