سلام و خسته نباشین یه راهنمایی میخواستم ازتون یه آقایی هست دو سال و هشت ماه از من کوچیک تره من خودم سی سالمه و خیلی خواستگار تا این مدت داشتم ولی اکثراشون یا خیلی دوست باز بودن یا از نظر عقلی کامل نبودن ولی این مورد از نظر پختگی هر چی حساب میکنم چیزی کم نداره فقط ازتون میخوام راهنماییم کنین این اختلاف سنی باعث مشکل در زندگیم میشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
توی هیچ رفرنس علمی نوشته نشده که کوچیکتر یا بزرگتر بودن خانم میتونه موجب موفقیت یا شکست ازدواج بشه.مهم میزان تفاهم و پختگی و بلوغ روانی دو طرف هستش. و همینطور جابجا نشدن نقش ها به واسطه ی اختلاف سنی.
شاد و پیروز باشید.