تزریق آمپول روگام

سلام من هفت سال پیش زایمان کردم گروه خونی خودم منفی شوهرم مثبت تو بارداری آمپول روگام رو تزریق کردم ولی حالا فهمیدم بچم گروه خونی مثبت داره ومنم یادم نمیاد بعد زایمان تو بیمارستان آمپول زده باشن ،خواهش میکنم جواب بدین خیلی نگرانم باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر بس از زایمان رگام زده اید مشکلی نیست . جهت اطمینان بیشتر برای درخواست تست کومبس غیر مستقیم مراجعه کنید .