آبسه کردن دندان

سلام روزتون بخیر ۳۴ سالمه و دندان شش پایین سمت چپم پوسیدگی داره حدود دوماه هست که دارم با تجویز پزشک دارو آموکسی سلین و میترانیدازول میخورم و از دهانشویه گیاهی پرسیکا هم استفاده میکنم و همه مواردی که برای بهداشت دهان و دندان لازم هست رو رعایت میکنم اما این غدده ای که کنار لثه در اومده فرقی نکرده لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم آیا با این شرایط میتونم عصب کشی کنم چون دندانم نیمی از تاجش رو از دست داده و یک سوال دیگه اینکه دندان هفت سمت راست پایینم هم نیاز به پرکردن و عصب کشی داره آیا میشود با وجود این عفونت که در لثه سمت چپ هست این دندان رو درست کنم یا باید حتما اول عفونت برطرف بشود ممنون میشوم اگر دقیق راهنمایی بفرمایید .شاد کام باشید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دکترای حرفه ای دندانپزشکی

سلام و وقت بخیر
مصرف اموکسی سیلین اونم به مدت دو ماه کار اشتباهی هستش، دوره انتی بیوتیک یک هفته اس و بیشتر ازین فقط سبب مقاومت بدن نسبت به انتی بیوتیک ها میشود.
به دندان پزشک مراجعه بفرمایین دندان شما باید عصب کشی بشود، کلسیم هیدروکساید داخل کانالها گذاشته میشود و طی چند روز هم درد و هم ابسه و تورم برطرف میشه.
لطفا هرچه زودتر اقدام بفرمایین جهت عصب کشی و درمان و از مصرف داروی بیش از حد خودداری کنین.
عفونت با درمان عصب کشی درست و صحیح کاملا برطرف میشود.