بعد از بچه دار شدن رابطم با همسرم سرد شده

خودم 30

شوهرم 34

دخترم یکسالشه

الان تقریبا دیگه میلم به همسرم کم و کمتر شده و خودم دلیلش رو بی توجهی ایشون میدونم،  دیگه آرایش نمیکنم حتی دریغ از یه رژ، مو رنگ نمیکنم، موهای زائد رو کم میزنم،  لباس زیبا نمیخرم و...  چون در واقع کسی نیست که ازم یه ذره تعریف کنه و بگه چه خوب شدی!!!! وقتی خونه ست با دخترم بازی میکنه و مثل زن و شوهرای دیگه مثلا دستمو لمس نمیکنه یا بوسه ای از لب، یا لمس بدن، فقط آخر شب یه بوس معمولی و  شب بخیر و تمام،  فقط وقتی رابطه بخواد یه ذره در حد نیم ساعت مهربون تر میشه، در کل ادم آروم و مهربونیه ولی قبل از بچه دار شدن اینجور نبود، تغییراتش رو کامل احساس میکنم خیلی شبا من با گریه میخوابم، احساس پژمردگی میکنم چون کسی بهم توجهی نداره

منم از صبح تا شب درگیر دخترمم دوس دارم حداقل شبا یه نفر دوسم داشته باشه!!!

لطفا راهنماییم کنید چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز به نوشته هایتان توجه کنید و یکبار آنرا بخوانید
من دیگه آرایش نمیکنم
ازصبح تا شب درگیر دخترم هستم!!!!
این جملات یعنی من از همسرم و حتی از خودم دست کشیدم،شما نیاز دارید به آنچه که قبلا بوده اید برگردید،از نظر افسردگی پس از زایمان با دکتری بررسی شوید و سپس فقط کافیه به خودتان توجه کنید و با خودتان مهربان باشید،۱ ساعت با همسرتان و برای خودتان وقت بگذارید.