سلام من و همسرم هشت ماهه ازدواج کردیم همسر من روز خواستگاری گفت که قبلا رابطه داشته باکسی

 ما حدود سه ماه دوست بودیم اخلاق همسرم خیلی خوبه من باهاش ازدواج کردم. ولی بعد ازدواج این دوست بودن همسرم خیلی منو اذیت میکنه همش فکرم درگیره. افسرده دارم میشم همش فکر میکنم هنوزم داره به اون فکر میکنه

 خودش بارها میگه من به تار موی تورو به صدتا مثل اون نمیدم . تازه من فهمیدم که اون دختره دوست منه ازدواج کرده ولی چند روزه به همسرم اس ام اس میده زندگی رو به خودم و همسرم سخت کردم کمک کنید چیکار کنم تا فراموش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
گذشته ایشان قبل از ازدواج و زمانی که تعهدی به شما نداشته اند نباید شمارا بهم بریزد مخصوصا که ایشان چیزی را از شما پنهان نکرده اند
هرفردی ممکن است قبل از ازدواج برای شناخت طرف مقابلش مدتی با او ارتباط داشته باشد مثل خودتان که ۳ماه باهمسرتان دوست بوده اید
من نه  رفتار ایشان را تایید میکنم نه قصد دارم توجیح کنم بسیاری از افراد بدون هیچ رابطه ای کاملا سنتی باهم آشنا میشوند و ازدواج موفقی هم دارند ولی این نوع آشنایی هم وجود دارد که خودشماهم تجربه اش کردید
پس نباید از اینکه قبل از شما با فرد دیگری آشنا بوده شمارا بهم بریزد
مهم وضعیت فعلی شما و انتخابشان است که شما را انتخاب کرده اند
اشاره نکردید که چگونه متوجه پیامک های دوستتان شده اید وآیا به همسرتان گفته اید و واکنششان چه بوده است .به هرحال بهتر است بجای اینکه فکرتان در گذشته و این موضوع که  آن فرد دوستتان بوده باشد، در مورد وضعیت فعلیتان تمرکز کنید باهمسرتان صحبت کنید و موضوع پیامک ها را جویا شوید بگویید به گذشته اش احترام میگذارید ولی هیچ دلیلی ندارد که این رابطه بعد از ازدواجش ادامه داشته باشد و این موضوع شما را بهم میریزد و ممکن است زندگی زناشویی شما را تحت تاثیر قرار دهد
از ایشان بخواهید برای بهبود کیفیت روابط زناشوییتان بهتر است با مشاور صحبت کنید
ایام به کام