حالات روحی بد خواهرم بعد از فوت مادرم

سلام، مادر من 3 ماه پیش فوت کرده و الان خواهر بزرگم کلا عوض شده! لباس مشکی رو در نمیاره ، به خودش نمیرسه، تو خونه به همه و مخصوصا پدرم گیر میده (خواهر بزرگ مجرده)  فقط هندزفری میزنه به گوشش و یه گوشه به  فیلمهای مامانم نگاه میکنه و آهنگای غمگین در مورد مادر گوش میده، به زور میبریم خونه اقوام مهمونی ، گاهی هم نمیاد.دکتر گفته باید بچه هاش غربالگری سرطان انجام بدن، نمیره آزمایش بده! همش خودش رو مقصر فوت مادرم میدونه ، در حالی که کاری از دست ما بر نمیومد، بعد میگه من خیلی مامانو اذیت کردم (وقتی مادرم زنده بود خیلی با هم جروبحث میکردن.).

الان اصلا نمیاد بریم پیش روانپزشک ( یا راونشناس).نمیدونیم چیکار کنیم، هرچی میگیم با این کارات روح مامانو اذیت میکنه میگه مامان دیگه روحی نداره ، مامان تموم شد! یه بار هم که رفته بودیم سرمزارش گوششو چسبونده بود به سنگ مزار که بزار ببینم صدایی میاد! یه بار هم میگفت :یهو دیدین از بیمارستان زنگ زدن گفتن اشتباه شده ، مامانتون اینجاست و زنده ست.

لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 44 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

با سلام.
احتمال زیاد خواهر شما دچار افسردگی شده . شما خودتون یک جلسه برید پیش پزشک متخصص روانپزشک و شرح حال خواهرتون رو بیان کنید تا در صورت صلاحدید دارویی رو تجویز کنن.شما هم در منزل کارهایی مثل ظرف شستن و جارو زدن و کار های منزل که طولانی هستن رو بهشون ندید تا بیشتر در فکر فرو نرن.تشویقشون کنید که مراقب گل و گیاه باشن و ورزش کنن و در صورت امکان شغلی داشته باشن