سلام خسته نباشید پسرم 14 سالشه دوماه پیش تصادف کردیه ماه توکما بود بعد که بهوش اومد تعادل تو حرکت نداشت الان خیلی بهتر شده از نظر حرکاتش خداروشکر ولیخیلی هزیون میگه اصلاچشاش مثل روانیا شده خیلی دل واپسم دارم دیونه میشم ضربه به ساقه مغز بوده راهنماییم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن 14 جنسیت مرد شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کاردرمانی

خب پسر شما تحت نظر متخصص مغزو اعصاب هستن؟
دوم اینکه متخصص روانپزشکی هم میتونه کمک کنه بهتره مراجعه کنید.