حالات عجیب

سلام

من 4 خرداد پریود شدم و در روز 13 یکفولیکول غالب 20 داشتم که شبش آمپول زدم

روز 14 و 15 نزدیکی داشتم

از روز 21 پریودی به شدت ضعف و سرگیجه دارم و فشارم مرتبا میاد پایین جوریکه وقتی از جام بلند میشم تا چند ثانیه جلو چشمام سیاهی میره و تا حالا سابقه نداشته اینقدر مکرر فشارم بیاد پایین؟ جوری که مینیمم فشارم رو 7 یا 6 میاد

سوالم اینه که فشار پایین هم از علائم بارداریه؟

و اگر باردار نبودم برای چی میتونه باشه؟(تازه چکاب کامل کردم مشکلی نداشتم و سونو هم دادم کیست ندارم)

ممنون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اكر واقعا فشار تا اين حد پايين است حتما توسط متخصص زنان و داخلي بررسي شويد و تشخيص از اين راه مقدور نيست