بهبود روابط

آقا پسری هست که با هم قرار ازدواج گذاشتیم. یک مدت خیلی عجیب و غریب شده. ساکت تر شده. ولی به صحبتام دقت می‌کنه. تنها مشکلش اینه که خیلی کم حرف شده. اما حضور به موقع داره مثلا روز زن رو بهم تبریک میگه در حالی که اصلا خواستگاری نیومده. البته موقع امتحانات ترمشم هست. خیلی گیجم کرده. یک دفعه هم بهم گفته می‌ترسه که بهم نرسیم. الان با این رابطه چیکار کنم؟ تمومش کنم یا صبر کنم بهم برگرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بهتره با ايشون صحبت كنيد
علت اين تغيير رفتار را بپرسيد و احساستون به ايشون رامطرح كنيد اينكه چي باعث اين سكوت بيشتر شده و نگراني از چه چيزي دارند كه بهم نرسيد.بعد تصميم بگيريد ادامه بدهيد يا تمام كنيد.