بهبود لهجه

خانم دکتر سلام وقت بخیر بنده با مشکل لهجه مواجه هستم و خیلی برام مهم هست که بتونم این مسله رو حل کنم چون شدیدا آزار دهنده ست. پیشنهاد شما چیه چه اقدامی و روشهایی دارین بدین که بتونم لهجم رو بهبود بدم... باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام. از کدوم شهرید؟

پیس گفتاردرمانگر برید،  واج های استاندارد زبان فارسی ویژگی هایی داره از نظر محل و شیوه تولید که گفتاردرمانگرها بخوبی با اون آشنا هستند، علاوه بر واج بخش عمده آهنگ و پروزودی گفتار مدنظر هست، در کنار درمان، باید سعی کنید که زیاد گوش بدید و زیاد فارسی معیار گوش بدید‌.  موفق باشید