برای بهبود بواسیر در دوران بارداری چه باید کرد؟

من در هفته نهم بارداری می باشم و برخی اوقات به علت درد شدید مجبور به استفاده از شیاف آنتی هموروئید می باشم. می خواهم بدانم آیا ترکیبات موجود در آن مضر است؟
پاسخ مشاور

گاهی واریس وریدهای مقعد برای اولین بار درحاملگی ظاهر می شود و با پیشرفت حاملگی به علت افزایش فشار رحم به مقعد تشدید میگردد. اکثر بواسیرها بعد از زایمان برطرف می شوند. برای بهتر شدن بواسیر میتوانید:

 - درلگن آب گرم چند بار در روز، هر بار به مدت یک ربع بنشینید.

- از رژیم غذایی مناسب که مدفوع را نرم مینماید و از یبوست جلوگیری می کند استفاده نمایید.

- مایعات به مقدار زیاد جهت پیشگیری از یبوستاستفاده کنید.

- از داروهای موضعی طبق نظر پزشک استفادهنمایید.