مراسم خواستگاری خواهرشوهر

سلام روزتون بخیر

من خواهرشوهرم یه خواستگار داشت سری اول اومده بودن ، سری دوم هم همسر منم گفتن رفت ، از من کلا پنهون کردن که واسه چی میره ، منم فرداش که رفته بودم خونشون از لباسا و گل اینا فهمیدم خواستگار اومده ، منم اصلا هیچی نگفتم ، اصلا به رومم نیاوردم که همسرم بفهمه فهمیدم دروغ گفته میرم خواستگار خواهرمو رو بیرون ببینم ، الان یه مدت گذشته خانواده داماد اینا رو دعوت کردن خونشون ، منم دلم نمیخواد برم چون حس میکنم برام کسر شأن هست تو خونه پدرشوهرم منو ندیدن یهو برم خونه خودشون بگم منم هستم ، ولی هرچقدر به همسرم میگم تو برو رفتن من درست نیست ناراحت میشه و میگه تو بخاطر من میای ، اگه نیای میگن چشمش خواهر شوهرشو برنمیداره ، تو مهمون منی و ازین حرفا

بنظرتون چیکار کنم؟ رفتن من درسته؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بهترين راه اينكه با همسرتون صحبت كنيد اونچه ديديد و اونچه حدس ميزنيد از علت پنهان كاري همسرتون رو بدون تنش و بحث با ارامش مطرح كنيد حرف ها و دلايل ايشون رو بشنويد و اون موقع انتخاب كنيد كه برويد يا نه  اين تصميم شماست و لازم نيست به اين فكر كنيد ديگران چه فكري ميكنن كاري كنيد كه حال خودتون خوب باشه و در كنارش رابطه تون با همسرتون به مشكل نخوره .