شک نابجای همسرم

سلام وقتتون بخیر

من دانشجوی سال آخر دوره کارشناسی هستم. مشکلی که دارم اینه که همسرم به شدت شکاک هستش با اینکه از قبل عقد من بهش گفته بودم ممکنه به خاطر درس و دانشگاه با یه آقای همکلاسی بخوام در ارتباط باشم و ایشون هم گفت مشکلی نیست. اما وقتی توی تلگرام و واتسپ گروه های مشترک درسی منو دید به شدت به هم ریخت. در حدی الان بیرون میرم روزی ۱۰، ۱۲ بار زنگ میزنه بعد ساکت میشه که صدای دور‌و برمو گوش کنه. به شدت کنترل میکنه رفت و آمدمو مثلا میگه هر روز باید با اسنپ برگردی و حق نداری اتوبوس سوار شی. یا اینکه یه روز یهو بهم میریزه و قاطی میکنه میگه دیگه سر کار نرو. و وقتی من دانشگاه یا سرکارم هزار بار زنگ میزنه و اگه صدای آقایی بیاد بهم میریزه و داد و ‌بیداد میکنه. مشکلش فقط وجود یه آقا نیست. هر روز به یه چیز‌جدید گیر میده مثلا یه بار من سوار ماشین دوستم که خانوم هست شدم، و ایشون به شدت قاطی‌کرد که چرا آویزون مردم شدی. من هم به درس و هم به کارم به شدت علاقه دارم و توش موفقم و اصلا دوست ندارم این ها رو کنار بگذارم. ولی ایشون شرایط منو اصلا درک نمیکنه گاهی سر یه پروژه سنگین که اعصابم به شدت تضعیف شده، گیردادنای ایشون شروع میشه و دیگه به ته خط میرسم. بارها و بارها به فکر جدایی افتادم ولی گفتم شاید راه دیگه ای باشه این بار هم درحدی بود که میخواستم به خانواده مطرح کنم که میخوام جداشم ولی گفتم شاید مشاوره بتونه کمک کنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل مهندسی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد و چقدر اين رفتارهاي ازاردهنده است به نظر ميرسه اين رفتارهاي خيلي ريشه ايي تر هستن فقط ايشون گاهي ميتونه كنترل كنه و گاهي از كنترل خارج ميشه ميتونه نشونه هايي ازاختلال بدبيني باشه يا نوعي ناتواني در بي توجهي ديدن باشه كه هر وقت شما درگير تري عدرك كردن براشون سخت تر ميشه
 ضروريه يك متخصص نظر بدهند
قطعا ايشون نميتونه در اون لحظه  بر افكارش مسلط باشه و جز هجمه ايي از افكار كه محتواي منفي داره به ذهنش نميرسه با ايشون صحبت كنيد از اينكه چقدر اين رفتارها اين ادبيات ازارتون ميده و ازشون بخواهيد همراه هم براي حل اين موضوع به مشاور خانواده مراجعه كنيد حتي اگر ايشون هم نيمد يا بهانه اورد و جلسات رو رها كرد حتما خودتون ادامه بديد