آیا چربی موضعی نابجا (سلولیت) در بارداری بدتر می شود؟

من تا حدی چاق هستم و بعلاوه در قسمت ران و باسن هم سلولیت دارم. نگرانم که با افزایش وزن در بارداری این وضعیت بدتر شود و باید چه کاری انجام دهم؟
پاسخ مشاور

سلولیت مشکلی است که در خانم ها شیوع بیشتردارد و دلیل آن هم هورمونهای زنانگی است. از آنجا که در حاملگی اضافه وزن در دیگرقسمتهای بدن نیز وجود دارد. بنابراین ممکن است سلولیت شما ظاهر ناموزون خود را درمقایسه با سایر قسمتهای بدن از دست بدهد (اگر چه این احتمال هم وجود دارد که درحاملگی بیشتر شود). ضمنا بعد از زایمان، وقتی کاهش وزن پیدا کردید ممکن است متوجهشوید چربی های اضافی بدنتان به جای متمرکز بودن در یک محل، تا حدودی پخش شده است.

بسیاری از خانمها هم با به دنیا آمدن نوزادنگرانی خود را در مورد سلولیت شان فراموش می کنند. با این حال اگر بعد از زایمانهنوز این مساله موجب نگرانی تان می شود می توانید با ورزش و رژیم غذائی برنامهریزی شده آن را به تدریج کاهش دهید.