توقع نابجایی مادرهمسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 151 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من 22 سالمه و شوهرم 24

4 سال و نیمه ازدواج کردیم و الان باردار هستم مادرشوهرم یه اخلاقی داره حرفی که تو دلشه هر چی باشه میگه بهم خودشو خالی میکنه ولی اعصاب منو بهم میریزه منم تو خودم میریزم تو این چند سال تو دلم ازش کینه دارم موندم چیکار کنم جوابشم نمیتونم بعضی وقتا بدم مثلا چند روز نرفتم خونشون خونه خودم راحت ترم یا حالم بده یا خونه مادرمم اومده در خونم با کنایه میگه بیاین یه سری از مادرشوهر پدرشوهرتون بزنین میگم حالم بده میگه حالا همیشه که بد نیست بالاخره حرص منو دراورد و سرمو درد اورد و منو فکری میکنه و میره من اصلا این اخلاق رو دوست ندارم اصلا درک نمیکنه 4روز خبرشو نگیری مریضم باشی یه چیزی بارم میکنه چیکار کنم موقع این رفتاراش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

در شرايط حساس بارداری قرار داريد و هر چيزی آزار دهنده ايی بيشتر از هميشه آزارتان ميدهد .در وهله اول بايد بخاطر نوزادتان هم كه شده آرامش داشته باشيد .متاسفانه مادر همسرتان سكوت شما را نقطه ضعف قرار داده اند و سعی ميكنند با نيش و كنايه بيشتر اذيتتان كنند .سكوت راهكار مناسبی نيست نه اين كه فرد بی احترامی كند اما بايد بتوانيد از حق خود دفاع كنيد .مثلا وقتی ناراحتيد و رفت و آمد را كم كرده ايد مطمئنا ايشان متوجه ناراحتی شما شده ولی به روی خود نمياورد و شما در اين شرايط بجای اينكه بگوييد حال خوبی نداشتم ميتوانيد بگوييد كه كمی از اين صحبتشان آزرده شده ايد .الان بهترين زمان است كه حرف بزنيد چند ماه ديگر كه فرزندتان به دنيا بيايد اگر رفتارهای اين چنينی بيشتر شود و با خودخوری و كينه گرفتن چيزی حل نميشود .

تجربه شما

من تو این شرایط با شوهرم صحبت میکنم که یا خودش به هر روشی که فکر میکنه درسته این مشکل رو حل کنه در غیر این صورت منم اونجوری که لایقش هستن باهاشون رفتار میکنم

@نبات_مامی

صحبت کردم میگه چیزی نگفته مدل حرف زدن مامانم همینجوریه بعضی وقتا اقایون درک نمیکنن این حرفای زنونه رو