سلام وقت بخیر؛دوتا فرزند دارم که فاصله سنیشون 3سال هستش دیگه قصد بارداری ندارم میخاستم بدونم میتوونم از دستگاه آیودی استفاده کنم واسم خطری نداره ایجاد خونریزی یا لکه بینی یا درد موقع نزدیکی نمیکنه؟ ممنون
پاسخ مشاور

کارشناس ارشد ژنتیک موسس مرکز ژنتیک رویانا

سلام دوست عزیز دستگاه IUD یک سری عوارض جانبی به همراه دارد که در زیر ذکر شده است : 1- ممکن است به مدت 3-2 ماه پس از کار گذاشتن IUD خونریزی دوران قاعدگی افزایش یابد که در صورتی که خونریزی از این مدت طولانی تر شود باید IUD را خارج نمود. 2- درد های شکمی که انتظار می رود بعد از 3-2 ماه از بین برود 3- ترشحات عفونی واژن که ممکن است بعلت نخ IUD ایجاد شود 4- خروج IUD که در این صورت ممکن است کارگذاری IUD با سایز بزرگتر لازم باشد 5- بیماری های التهابی لگن که معمولاً در ماه اول استفاده از IUD محتمل تر است و در صورت وقوع نیاز به درمان فوری دارد. با تشکر