سلام خوبید. دخترم شش ماهشه.داره دیوونم میکنه.همش نق میزنه.اینقدر جیغ میزنه.همه میگن الان تارهای صوتیش خراب میشه. غذا خوب میخورد اما الان مدتی هس دیگه لب نمیزنه.دیر به دیرم شیر میخوره. شما میگید چکار کنم. لاغر هس اما کمبود وزن نداره
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی ویتامین های آد و آهن را هر روز بدهید فاصله بین شیر خوردن و غذا منطقی و حداقل 1.5 ساعت باشد بررسی عفونت اداری و کم خونی انجام شود