ایجاد رابطه صمیمی در دوران آشنایی

سلام

من حدود سه ماهه که با اقایی در حال اشناییم...اشنایی ما از طریق خاستگاری سنتی بود و این مدت هفته ای یک یا دوبار بیرون هم دیگرو ملاقات کردیم تا با هم بیشتر اشنا بشیم...مشاور هم مراجعه کردیم و مشکل چندانی نداریم و تصمیم به ازدواج گرفتیم

مشکلی که داریم اینه که هردو خیلی رسمی با هم برخورد میکنیم و این جزو شخصیت هردوی ماست که دیر صمیمی میشیم...از طرفی من خیلی کم حرفم و مخصوصا توی مکالمات تلفنی تقریبا ایشون فقط حرف میزنه و من کوتاه جواب میدم...این خیلی برام معذب کننده س...با هم چت نکردیم تا حالا و حتی مشاوره که مراجعه کردیم از اینکه هنوز بعد دو سه ماه انقد رسمی هستیم تعجب کردن

میخواستم بدونم صمیمیت توی دوران اشنایی چقدر باید باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل در حال تحصیل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
صميميت ميزان و اندازه مشخصي نداره  قطعا به دوطرف بستگي داره و اينكه علت اين رسمي بودن چيه ايا جزء ويژگي هاي شخصيتي شماست يا صرف اشنايي سنتي اين اتفاق افتاده و به نظر مياد كه ايشون حفاظ كمتري نسبت به شما دارن و راحت تر ارتباط گرفتن كه حرف ميزنن ولي سكوت شما ...
بهتره كمي با خودتون خلوت كنيد علت اين كم صحبتي و اين رسمي بودن چيه درونتون جستجو كنيد
ايا حس و علاقه ايي وجود داره ؟ايا اگر بگذره و همين مدل باشه رابطه ميتونيد اوكي باشيد و اذيت نشيد
و پيشنهاد ميكنم با ايشون راجب اين موضوع صحبت كنيد علت يابي كنيد كه چه عواملي باعث اين مدل پيش رفتن رابطه شده.