دعوا با دوست صمیمی

به دوست صمیمیم برای یه موضوعی پیام دادم و پشیمونم چیکار کنم الان؟

تو مدرسه می دید با یه نفر صمیمیم و دیدم با یه نفر صمیمی شده، بهش خیلی پیام‌های بدی دادم. چیکار کنم الان؟

اطلاعات تکمیلی

سن 11 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
در روابط دوستی پیش میاد که دلمون میخواد اون شخص فقط با من دوست باشه اما باید بدونید که دوستی ای سالم هست که همدیگر رو محدود نکنیم  و برای هم بهترین ها رو آرزو کنیم
با دوست خودتون رو در رو صحبت کنید و از ناراحتی ها و نگرانی هاتون براش حرف بزنید و بهش بگید که چقد براتون  فرد مهمی است و در صورتی که اشتباهی هم از سوی هر کدام پیش آمده از هم عذرخواهی کنید.