چگونه با برادر و پدرم رابطه صمیمی داشته باشم؟

با سلام. خواهش میکنم این مشکل من رو که از سن نوجوانی به اینور به یک معضل و مشکل برای من و برادر و پدرم پیش اومده رو با بیان گویاتون برای بنده حل کنید. چهارده سالی هست که رابطه من و پدر و برادرم سرد و بی روح هست و با وجود میل باطنیم نمیتوانم همان گونه که با مادر و خواهرم صمیمی هستم به همان گونه هم با پدر و برادرم ارتباط دوستانه و صمیمی برقرار کنم میشه کمک کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت مرد شغل ببکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، دلایل مختلفی برای سردی رابطه شما با پدر و برادرتون میتونه وجود داشته باشه که  باید بررسی بشه
من پیشنهاد میکنم به یک درمانگر مراجعه کنید تا بعد از مصاحبه با شما روی رابطه اتون کار کنند.