سلام. من 25سالمه و برای اسفند ماه بعد از امتحانات دانشگاه قصد اقدام برای بارداری دارم. سیکل قاعدگیم 28 روزست. اخرین قاعدگیم 6 مهر بود. به نظر شما کی باید اقدام کنم تا نتیجه ببینم. برای اینکه دختر بشه میتونم کارهایی انجام بدم؟ اگر مشکل خاصی نداشته باشم لازمه که حتما برای معاینه دکتر زنان برم؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم برای تعیین جنسیت باید مشاوره بشین . هر خانمی صرف نظر از داشتن یا نداشتن مشکل خاص حتما باید تشکیل پرونده 3 ماه قبل از بارداری و شروع اسید فولیک و مشاوره و آموزش کلی رو داشته باشه تا کاملا آگاهانه پا به این مرحله زیبا و حساس بزاره .