سلام خسته نباشید

17 سالمه واقعا فشار امتحانات داره دیونم میکنه انقدر دارم اذیت میشم که حد نداره وقتی میام خونه یک ساعت میخوابم و شروع میکنم به درس خوندن حتی خانوادم هم نمیتونم ببینم آنقدر روم فشاره که نمیدونم چیکار کنم تا اعصابم آروم بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.
دوست عزیزم.شما باید بدونید که دو نوع استرس داریم.استرسی که مفید و سازنده است و باعث میشه عملکرد ما بهتر بشه.این سطح از استرس باید در افراد وجود داشته باشه که ایجاد انگیزه کنه و از‌سر جا بلندشون کنه و به انجام کار و فعالیت وادارشون کنه.پس این سطح از استرس خوبه
ولی اگر این استرس بحدی بشه که روی عملکرد فرد تاثیر منفی بزاره.مثلا تپش قلب بیاره.نزاره فرد روی تلاشی که کرده متمرکز بشه.درسی که خونده فراموش بشه.این سطح از استرس عملکرد را پایین میاره و مضر هست.
حالا خودتون خودتون را ارزیابی کنید.ببیند کدوم از استرسها را دارید؟ما نمیتونیم استرس را حذف کنیم.چون قسمت اول سازنده است.
پیشنهاد میکنم برنامه ریزی داشته باشید.
دروس را جمع نکنید برای آخر ترم و موقع امتحانات
اگر در درسی مشکل دارید با دبیر خود و با خانواده صحبت کنید و برای رفع مشکل حتما بکوشید.حالا با کلاس خصوصی یا تمرین اضافه تر
با دوستان خود بصورت گروهی درس بخوانید
حتما تمرین اضافه تر حل کنید و موقعیتهای شبیه امتحان در منزل برای خود ایجاد کنید
در طول روز نیم ساعت ورزش کنید
خواب کافی داشته باشید
در طول روز دوتا ده دق موسیقی آرامش بخش گوش کنید و مدیتیشن داشته باشید
فعالیتهایی که باعث آرامش شما میشود را در برنامه روزانه و هفتگی خود قرار دهید مانند مهمانی رفتن یا با دوستان بودن یا شنا مثلا
امتحان دادن هم بخشی از زندگیست که با برنامه ریزی صحیح به خوبی میتوانید از پس آن برآیید.
اگر با این راهکارها قادر به کنترل استرس خود نشدید با مشاور مدرسه صحبت کنید.