سلام خسته نباشید من 25سالمه وزنم70باقد163الان یکساله به این وزن رسیدم قبلا ورزش میکردم و 61کیلو بودم الان خیلی بخاطر اضافه وزنم ناراحتم و اصلا اندامم و دوست ندارم اما نمیدونم چجوری شروع کنم که دوباره ایده آل بشم،چون قبلا هم رژیم داشتم یجورایی برام خسته کننده است میشه راهنماییم کنید؟آیا این اضافه وزنی که دارم خیلی زیاد و بده؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام نزدیک به 10 کیلو اضافه وزن دارید. اگر قبلاً هم رژیم داشتید و با این وجود وزنتون اضافه شده توصیه می کنم در حال حاضر رژیم نگیرید چون ممکنه به دلیل اختلال در متابولیسم بدنتون افزایش وزن بیشتری رو داشته باشید. یکسری از ورزشهای هوازی رو نیاز دارید و رژیمتون بایستی به شکل تدریجی و حرفه ای اصلاح بشه. توصیه می کنم از متخصص تغذیه به شکل حضوری کمک بگیرید. با احترام دکتر صادق جعفرنژاد drsadegh2008@gmail.com