سلام سلام ممنونتون میشم منو راهنمایی کنید دارم از ترس میمیرم

یه کیست تخمدان به اندازه ۴۰ میلیمتر و یه کیست فولیکولر به اندازه ۲۰ میلیمتر تو سونوگرافی دارم و خودم رفتم ازمایش تومور مارکر he4 و ROMAدادم هر دو مرز بودن این آزمایشات رو روز ۱۵ سیکلم دادم و پستان فیبروکیستیک هم دارم و CA15-3 هم اونم مرز بود اینا ینی کیستم بدخیمه یا پستان خطر سرطان داره؟ ازمایشگاه گفت دوباره ازمایش تومور مارکر رو تکرار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بهتر است تومور مارکر را در ازمایشگاه دیگری تکرار کنید و در صورت تمایل با مدارکتان جهت معاینه و تصمیم گیری مراجعه کنید .